Om os og om at være frivillig i Kirkens Korshær Køge

Beskæftiger i dag 77 højt motiverede og dygtige medarbejdere, der alle arbejder på frivillig basis. Udover vores almindelige frivillige, har vi også frivillige som er i jobtræning og afklarings forløb, i samarbejde med Køge Kommune.

Hvem er vi
Vi er en flok super aktive frivillige imellem 30 og 80 år med masser af energi og overskud, som har den fælles mening og holdning at vi gerne vil gøre en forskel for vores medmennesker i Danmark. Selvom hjælpearbejdet naturligvis bærer lysten til at være frivillige, så har det sociale aspekt absolut også en væsentlig faktor og efterhånden når man arbejder tæt sammen, så bliver man lidt som en lille rar familie, udenfor familien og gode venskaber opstår :)

Vi bor i nye store og moderne, men hyggelige lokaler i udkanten af Køge på Valdemarshaab 10 A, C (Bag Den Hvide By/Codan Gummi) og er en af Sjællands største genbrugsbutikker på hele 1200m² fordelt på 2 butikker á hver 600m² i samme bygning og i 2 etager.

Den daglige drift
Butikken ledes dagligt af vores butiksudvalg, og sammen med resten af os, prøver vi hele tiden at udvikle os og blive bedre samt drive en lidt anderledes genbrugsbutik. Vi afholder bl.a. når vejret tillader det, udendørs godt gammeldaws loppemarked hvor kunderne kan "prutte" om prisen (det gør vi normalt ikke). Vi afholder ofte forskellige arrangementer og ved de fleste af dem har vi live musik som underholder.

Din, min og vores genbrugsbutik
Vi gør altid rigtig meget for at vores kunder skal føle sig hjemme og velkommen i vores butik og vi har altid tid til en snak og hjælpende hånd, det har vi besluttet at sådan skal det være, for en del af vores kunder kommer netop for samværets skyld, men det synes vi jo kun er hyggeligt, alle er velkommen. Midt i vores butik har vi lavet et lille kaffe/kage bord som vi kalder Café Genbrug og hvor du altid er velkommen til at tage dig en kop gratis kaffe eller te og/eller kage. Er du kørestolsbruger/dårligt gående og har svært ved at komme på vores 1.sal, så tag fat i os, vi hjælper dig rigtig gerne med at handle ind.

Klik her og læs om selve organisationen Kirkens Korshær.