Kirkens Korshær deltager i Folkebevægelsen mod Ensomhed blandt socialt udsatte og nødstedte i Danmark. Misbrug, psykiske lidelser, hjemløshed og udstødelse indeholder stærke elementer af ensomhed.

Ensomheden kan ramme os alle.
Men er man samtidig ramt af uheldige sociale eller økonomiske omstændigheder kan livet pludselig blive meget sværere og magtesløst at overkomme, hvis man er ensom og ingen har at tale med og støtte sig op af.

Kirkens Korshær er der, hvor ingen andre er, og det vil vi fortsat være, samtidigt med, at vi gerne vil være med til at forebygge inden ensomheden opstår. Derfor deltager vi i Folkebevægelsen mod Ensomhed.

Læs mere om projektet, som er startet af Ældre Sagen
Du kan også gå direkte til kampagnens hjemmeside her. modensomhed.dk

Husk iøvrigt, at du her i vores genbrugsbutik i Kirkens Korshær Køge, altid kan og MÅ komme, du behøver ikke købe noget og har du blot lyst til at hygge-kigge, så er det da bare det du gør. Vi har altid kaffe/te på kanden og tid til en snak og har du lyst til at sætte dig op i vores bogafdeling og læse en bog, så må du også gerne det.

Kig forbi og sig hej til os :)