Kundeudtalelser

De bedste anbefalinger kommer fra tilfredse kunder. Her kan du læse hvordan nogle af vores kunder har oplevet besøget hos os.

Dejlig genbrugsbutik. Fine varer, engagerede medarbejder og en fantastisk leder. Kaffe og hjemmebag hver dag - det er enestående.

Søde og venlige personale. Super flot og let overskuelig butik. Gode og billige varer. Bogafdeling er en smule kedelig, langt mellem nye bøger.

Jamen I gør det jo super godt.

Rigtig god og attraktiv butik med bredt sortiment og god kvalitet. Man fornemmer en god stemning og en venlig og positiv tone.

Bare fortsæt som I allerede gør.

I er skønne og venlige. Elsker at kikke forbi.

En butik der bare giver mening. (Gælder nu også de andre genbrugsbutikker)

Kirkens korshær i Køge er nu altid et besøg værd. Selvom jeg ikke kigger efter noget bestemt, er det uhyre sjældent jeg går tomhændet ud. I er faktisk en lille smule farligere at besøge, end netto hylder med spottilbud ;-)

Måske nøjes med møbler i den ene butik, og nips den anden? Kan godt se at nips fremhæver et smukt bord osv... Men alligevel. Og lamper kun i den ene, havemøbler kun i den anden.

Det er en super flot forretning og de flotteste pyntede vinduer
af alle de korshær butikker jeg har set.

Det er en fin butik, dejlige frivillige. Et godt sted at komme.

Har aldrig været i en så flot og venlig genbrug :-)

Min mening er:
- her er altid rent og lækkert.
- kaffen er rigtig god og kage-uhm.
- personalet er varmt og hjælpsomt og smilende.

God oplevelse altid.

Tak til jer.

Så flot I holder det.

Det første jeg lagde mærke til var at her ingen gammel lugt var + den nydelige orden.

Tak til jer alle.

Som erfaren loppemenneske vil jeg give jer alle de roser man kan.

Godt formål er jo det første.
Super fin betjening
Rigtig god stemning
Dejlig kaffe og kage
Gode og realistiske priser.

Jeg er her så ofte jeg kan. Har da også købt en del.

Hjertelig tillykke med det forestående jubilæum og også med "millionen".

Flot klaret af alle jer dygtige, venlige og meget flittige frivillige i landets nok fineste genbrugscenter.

Iøvrigt kan man jo se den ene forbedring og nye ide efter den anden hver gang man kigger forbi

TAK allesammen.

Kære alle I dejlige mennesker her i KK Køge.

Det er en fryd for mine øjne & mit hjerte at komme i jeres dejlige flotte butik. Man føler sig altid hjertelig velkommen her. I kan godt bryste jer af at have Korshærens bedste personale og butik. Jeg ser jo til hverdag en del genbrugsbutikker - men den her i Køge er Kongen over dem alle.

Tak for at I er, som I er

Meget flot butik - rimelige priser, god præsentation af varene.

Bedre skiltning af vejen hertil.

En af de bedste genbrugsforretninger i Køge og omegn.

Rimelige priser, pæne varer og altid et godt humør.

Vi er meget glade for denne Butik, det er dejligt at der er tid til at finde rundt i tingene. Man møder altid glade mennesker her så vi synes at det er super at I har fået dette store lokale.

Held og lykke fremover :)

Tillykke med jubilæet og det flotte resultat.

Jeg læste Dagbladets rosende artikel om jer og jeres arbejde.
Hvert et rosende ord har I fortjent -og det gælder både medarbejdere og den dygtige positive ledelse.

I gør en forskel, og det skal I ha' en TAK for.

Tak for kaffe.

Flot butik og søde hjælpsomme damer.

Hej allesammen
I årenes løb har jeg handlet i rigtig mange genbrugsbutikker. MEN: Denne er den fineste af dem alle. Ikke nok med at alle tingene er så fint opstillet og så pænt i orden og rimelig i pris oven i købet: De ansatte er alle hjælpsomme og imødekommende - langt ud over, hvad man kan forvente i sådan en butik.
Stor ros til jer ALLE for arbejdet i butikken og til et godt formål selfølgelig.

Meget flot og overskuelig forretning. Venligt og hjælpsomt personale.
God ide med kaffe - måske en ide med en kasse hvor vi kan betale bare kr. 2,- eller 5,- for kaffen?

Flot forretning. Fin orden og meget venligt personale
Dejlig kaffe/kage :)

Det er meget behageligt at besøge huset her - alle de frivillige personaler er fantastiske og venlige. Det er virkelig en god oplevelse.
Tak for denne gang.

Dejlig forretning.
Gode priser.

Jeg er meget tilfreds.
God betjening og mange gode ting til billige pris og rent og pænt.
Er på camping, men jeg kommer i denne butik om sommeren.

Hej Allesammen
Tak for et hyggeligt besøg i jeres velordnede velassoterede og flot og overskueligt indrettede butik med pæne rene vare, ok priser og rare stemning. Tak for te, det var lige hvad jeg trængte til efter at have kigget på alle jeres gode sager og selvfølgeligt slet ikke kunne undgå at finde noget som jeg slet ikke synes jeg kan leve uden.

Fine lokaler og stort vareudvalg.

Vi har med vilje udeladt navne på vores kundeudtalelser, da ikke alle ønsker en sådan offentliggørelse på Internettet. Dokumentation for ovenstående udtalelser haves.