Hjælp et medmenneske

Ved at støtte Kirkens Korshær hjælper du Danmarks ensomme, hjemløse, psykisk syge og misbrugere. Der er flere måder du kan hjælpe på.

Du kan hjælpe os med at tjene penge til det sociale arbejde ved at donere ting til os.
I vores genbrugsbutik i Køge tager vi imod møbler, lamper, tøj, DVD, CD, Vinyl-plader, legetøj, bøger/blade, malerier, elektronik nips, ja stortset alt, når blot det stadig er i god salgsbar stand.
Husk at vi meget gerne afhenter dine brugte ting, ganske gratis.

Bliv frivillig hjælper i Kirkens Korshær.
Du kan hjælpe til med det sociale arbejde ved at blive frivillig i vores genbrugsbutik, vi kan næsten altid bruge flere hænder. Der er ingen krav, udover at du har lysten til at hjælpe socialt udsatte mennesker i Danmark. Hvis du derudover også har et glad og positivt sind og lysten til at være sammen med en stor gruppe af andre frivillige der brænder for sagen, så høre vi gerne fra dig :-)

Samarbejde med virksomheder.
Kirkens Korshær arbejder på forskellige måder sammen med både private og offentlige virksomheder, enten i form af egentlige donationer eller arbejdskraft. Hvis du som erhvervsdrivende ønsker at støtte din lokale Kirkens Korshær her i Køge, så kontakt os på tlf.nr.: 5663 1022 eller på mail@kirkenskorshaerkoege.dk og hør nærmere om mulighederne.